Online just nu!

Vi har 37 besökare och inga medlemmar online

HANDY BRUSH 5 FINGERHUNDTANDBORSTE BLÅ

Skriv ut
Vi har en blå och en gul inne, gäller randen på handsken
HANDY BRUSH 5 FINGERHUNDTANDBORSTE HANDY BRUSH 5 FINGERHUNDTANDBORSTE
Baspris med moms 186,00 kr
Pris 112 kr
Rabatt -74 kr

HANDY BRUSH 5 FINGERHUNDTANDBORSTE

När du börjar borst hundens tänder är det enkelt och smidigt att börja utan borstar, ge hunden godis och klappa den i ansiktet så saliv kommer på handsken. När du och hunden är redo tar du lite tandkräm för djur på fingret och lite vatten, använd inte människotandkräm med fluor. Löddra upp och ta med den andra handen bakom öronen på hunden, öppna munnen bakom huggtänderna och börja längst in. Borsta längst sidan och ta ut handen, så hunden får svälja. Upprepa likadant på andra sidan tills du är nöjd! Borsta på tänderna och inte på tandköttet då kan du skada tandköttet och hunden kan få ont!

Det är viktigt att veta att detta sker på egen risk, du måste vara säker som djurägare. Du får inte använda samma handske på flera djur på grund av bakterier.

Har du sår på dina händer så använd engångshandske varje gång, för att minimera risken att överföra dina bakterier till hunden och tvärtom! Om du inte har handskar, tvätta händerna innan och efter borstning! Byt tandborste efter 2-3 mån på grund av slitage och bakterier, även om den ser ok ut. Detta är jätteviktigt!